
Γράφει ο -γνωστός συνωμοσιολόγος- φίλος μου Jimi στο Facebook status του:
How about this: 1) Γράφουμε www. 2) itanimulli (illuminati αντίστροφα) 3) .com 4) Πατάμε Enter. Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των Η.Π.Α.! Alright...
Πολύ μου άρεσε η ευρηματικότητα του δημιουργού. Ανήκει όμως το domain www.itanimulli.com (όπως γράφεται η λέξη 'Illuminati' ανάποδα δηλαδή) όντως στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των Η.Π.Α. ή κάποιος τους κάνει πλάκα;
Ώρα να πέσουν οι μάσκες:
- Πηγαίνετε σε ένα εργαλείο 'Web Whois', για παράδειγμα στο http://whois.domaintools.com
- Συμπληρώστε το domain www.itanimulli.com
Ας δούμε τα αποτελέσματα:
Registrant:
John Fenley
1985N 360E
Provo, Utah 84604-1803
United States
...Ουπς! Μάλλον δεν ανήκει στην NSA.
Administrative Contact:
Fenley, John
...και μάλλον η NSA δεν χρησιμοποιεί το Hotmail για την επικοινωνία της.
ICANN Registrar: GODADDY.COM, INC.
...και μάλλον η NSA δεν ψωνίζει domains από το... GoDaddy.com.
Registrant Search: "John Fenley" owns about 110 other domains
...και τέλος, ο ιδιοκτήτης αυτού του domain διαθέτει άλλα 110 - αντίστοιχα ή μη, θα σας γελάσω μιας και δεν έχω account στα DomainTools για να δω το πλήρες report. Πάντως η μαζική συλλογή και εμπορία domain names είναι γενικώς μια γνωστή επικερδής συνήθεια (κατάλοιπο της φρενίτιδας των .com της περασμένης δεκαετίας).
Καλή πλάκα τους έσκασε ο John Fenley πάντως :)
Υ.Γ. Domain forwards (ανακατεύθυνση από ένα οποιοδήποτε όνομα στο internet σε κάποια άλλη σελίδα) μπορεί να φτιάξει σχετικά εύκολα ο καθένας. Αν σας άνοιξε η όρεξη για πλάκες λοιπόν, στείλτε μου ένα mail να γράψω ένα σχετικό άρθρο με οδηγίες.
Καλή χρονιά!
Διαβάστε όλο το άρθρο στο "blah.blah" »
Μεταφράστε αυτό το άρθρο (Translate this article) »
